HARDLOPEN

HARDLOPEN

DI: 19:30 uurZA: 09:00 uur - 10:30 uur

Hardlopen is de basis van LVE. Ca. 70 hardlopers draven met regelmaat door de straten van Ederveen. We hebben 2 tijdstippen waarop er trainingen zijn.

Op dinsdagavond wordt er hoofdzakelijk aan snelheid en techniek gewerkt.  Aanvang 19.30 uur.  

Op zaterdag is er tijd voor een langere duurloop. We trainen dan van 9.00 uur tot 10.30 uur. Er is voor alle afstanden ruimte, dus schroom niet om mee te doen.  

WAAROM HARDLOPEN?

Waarom je zou beginnen met hardlopen? Voor de meesten zullen de redenen vooral op het lichamelijke vlak liggen. Afvallen, je conditie of gezondheid verbeteren en je fitter voelen zijn toch wel de meest voorkomende antwoorden op deze vraag. En niet zo gek, want er zijn inderdaad heel wat fysieke voordelen verbonden aan hardlopen, namelijk: je verbetert je gezondheid, je voorkomt ziekte(s), je valt af, je krijgt sterkere gewrichten, minder last van stress, je leeft langer. Naast de fysieke voordelen, zijn er ook nog mentale voordelen, zoals: je wordt gelukkiger, meer zelfvertrouwen en gevoel van trots, depressie tegengaan, je wordt scherper en je kunt gedachten verzetten. Trek de stoute schoenen aan, en loop!

TOP